Madal-Bal-naravni-drevesni-sirup-razstrupljanje-z -limono-in-sirupom
Privlačen videz, dobro počutje in zdravje so visoke cenjene vrednote sodobnega sveta. Kako do teh vrednot v sodobnem življenju, ki nas zavaja z obilno ponudbo in raznimi razvadami, kot so nezdravo prehranjevanje s preveč maščobami, sladkarijami, hitro pripravljano hrano, obilnimi in nerednimi obroku, z uživanjem alkohola in premalo gibanja?
Pozabili smo, da človek lahko krajši čas preživi tudi brez hrane. Sposobnost skladiščenja zalog, tako kot pri živalih, je bil v preteklosti nuja za obstoj. Danes imamo na voljo dovolj hrane, preveč zaužite količine dobrot pa se odraža v debelosti in bolezni.
Madal-Bal-naravni-drevesni-sirup-razstrupljanje-detox-nezdrava-prehrana
Madal-Bal-naravni-drevesni-sirup-razstrupljanje-sirup-javorjevi-listi
Zato omogočimo telesu, da se za nekaj dni razbremenimo prebavni trakt s postom in izloči iz telesa odvečne in škodljive snovi. Če je vnos toksinov večji od izločanja preko ledvic, jeter in pljuč, pride do kopičenje toksinov v telesu, kar posledično lahko prevede do slabega počutja in zdravstvenih težav. S postenjem se telo spočije, energijo, ki jo privarčuje pri prebavljanju hrane pa vloži v razstrupljanje in obnovo celic in tkiv.
Eden največjih izzivov, s katerimi se večina ljudi sooča pri dietah, je vzdrževanje ravni mineralov in hranil, ki jih telo potrebuje, medtem ko porabi zmanjšano število kalorij.
Sirup iz naravnega drevesa Madal Bal vsebuje hranila in minerale, ki jih telo potrebuje med postom. Hkrati zagotavlja tudi osnovno energijo iz naravnih sirupov, ki olajšajo spremembe razpoloženja, ki jih sicer lahko prinese postenje. To tudi pomaga odvrniti željo po hrani.
Madal-Bal-naravni-drevesni-sirup-razstrupljanje-sirup-javorjev-list